Skip to main content
ВППС
  • English ‎(en)‎
    Српски ‎(sr_cr)‎ English ‎(en)‎ Srpski ‎(sr_lt)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Друга година

  1. Home
  2. Courses
  3. Основне струковне студије
  4. Прехрамбена технологија
  5. Друга година
Микробиологија хране - вежбе
Стручна пракса - ПТ
Технологија воде
Мерење у индустрији прехрамбених производа
Микробиологија хране
Технологија жита и брашна
Биохемија
Технолошке операције
Амбалажа
Адитиви у прехрамбеној индустрији
Организација и економика производње
Технологија воћа и поврћа
Основи конзервисања
Технологија сушења и хлађења
Технологија кондиторских производа
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • Основне струковне студије

        • Воћарство и виноградарство

        • Прехрамбена технологија

          • Прва година

          • Друга година

            • МХ-вежбе

            • Стручна пракса - ПТ

            • Технологија воде

            • Мерење у инду. прех. произ

            • Микробиологија хране

            • Технологија жита и брашна

            • Биохемија

            • Технолошке операције

            • Амбалажа ПТ

            • Адитиви у прех. индустрији

            • Орг.и економика производње

          • Трећа година

        • Заштита биља

        • Ратарство и повртарство

        • Сточарство

        • Струковна ветерина

      • Мастер струковне студије

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Српски ‎(sr_cr)‎
    • English ‎(en)‎
    • Srpski ‎(sr_lt)‎
Data retention summary
Get the mobile app