Skip to main content
ВППС
  • English ‎(en)‎
    Српски ‎(sr_cr)‎ English ‎(en)‎ Srpski ‎(sr_lt)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Прва година

  1. Home
  2. Courses
  3. Основне струковне студије
  4. Прехрамбена технологија
  5. Прва година
Општа микробиологија
Познавање сировина
Основи прехрамбене технологије
Функционална својства хране
Органска хемија
Општа микробиологија - вежбе
Информатика
Математика
Аналитичка хемија
Енглески језик
Физика
Општа и неорганска хемија
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • Основне струковне студије

        • Воћарство и виноградарство

        • Прехрамбена технологија

          • Прва година

            • Општа микробиологија

            • Позн. сировина

            • Осн. прех. технологије

            • Фун. својства хране

            • Органска хемија

            • Општа микробиологија - вежбе

            • Информатика ПТ

            • Математика

            • Аналитичка хемија

            • Енг. језик

            • Физика

          • Друга година

          • Трећа година

        • Заштита биља

        • Ратарство и повртарство

        • Сточарство

        • Струковна ветерина

      • Мастер струковне студије

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Српски ‎(sr_cr)‎
    • English ‎(en)‎
    • Srpski ‎(sr_lt)‎
Data retention summary
Get the mobile app