Иди на главни садржај
ВППС
  • Српски ‎(sr_cr)‎
    Српски ‎(sr_cr)‎ English ‎(en)‎ Srpski ‎(sr_lt)‎
  • Нисте пријављени. (Пријава)

Друга година

  1. Почетна страница
  2. Курсеви
  3. Мастер струковне студије
  4. Биотехнологија
  5. Модул Прехрамбена технологија
  6. Друга година

Стручна пракса 2

Савремене технологије прераде жита и брашна

Савремени трендови у исхрани

  • Предавач: Небојша Милосављевић

Трендови у технологији јаких алкохолних и безалкохолних пића

  • Предавач: Драгана Станисављевић

Припрема и технологија вода

Трендови у технологији кондиторских и пекарских производа

Технологија прераде зачинског и ароматичног биља

Прескочи Навигација
Навигација
  • Почетна страница

    • Курсеви

      • Основне струковне студије

      • Мастер струковне студије

        • Биотехнологија

          • Модул Фитомедицина

          • Модул Биљна производња

          • Модул Сточарска производња

          • Модул Прехрамбена технологија

            • Прва година

            • Друга година

              • СП - ПТ 2

              • Сав. тех. прер. жита и брашна

              • Савремени трендови у исхрани

              • ТуТЈАиБП

              • Припрема и тех. вода

              • Трендови у тех. кон. и пек.произ.

              • Тех. прераде зач. и аром. биља

Нисте пријављени. (Пријава)
Почетна страница
  • Српски ‎(sr_cr)‎
    • Српски ‎(sr_cr)‎
    • English ‎(en)‎
    • Srpski ‎(sr_lt)‎
Кратак преглед података који се чувају
Преузмите мобилну апликацију